Varstvo podatkov

V naslednjem Pravilniku o zasebnosti “mi”, “mi” in / ali “naše” pomeni lastnike tega spletnega mesta project-tree.eu (“spletno mesto”), njegove podružnice, oddelke in vse povezane subjekte (če obstajajo).

Priznavamo in spoštujemo pravice do zasebnosti posameznikov glede njihovih osebnih podatkov. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, katere vrste osebnih podatkov lahko zbiramo o vas in kako jih uporabljamo.

Naša politika zasebnosti je sestavni del naših pogojev uporabe in se nanaša na vašo uporabo tega spletnega mesta in storitev, ki jih ponuja. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da sprejemate pogoje tega pravilnika o zasebnosti. Če se ne strinjate s pogoji tega pravilnika o zasebnosti, ne dostopajte do tega spletnega mesta in ga ne uporabljajte.

1. ZBIRANJE INFORMACIJ

Z obiskom tega spletnega mesta ali uporabo storitev sprejemate pravila in pogoje, opisane v tej politiki, ki se lahko sčasoma spremenijo. Vsakič, ko obiščete spletno mesto ali uporabljate storitve, izrazite neposredno privolitev, da zbiramo, uporabljamo in razkrivamo informacije, ki ste jih zagotovili v skladu s postopkom, opisanim v tej politiki.

1.1. Zbiramo, registriramo ali obdelujemo katero koli od naslednjih splošnih kategorij informacij:

 • Kontaktni podatki vključujejo e-poštni naslov in telefonske številke, ki ste jih navedli.
 • Podatki o trženju in komunikacijah vključujejo vaše želje glede trženja od nas in naših tretjih oseb ter vaše komunikacijske želje.

Tudi če se pri nas ne registrirate, naša spletna mesta samodejno zbirajo in shranjujejo določene podatke s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij, vključno z naslovi IP, regijo ali splošno lokacijo računalnika ali naprave, ki dostopa do interneta, vrsto brskalnika, operacijski sistem, zgodovino ogledov strani. in druge informacije o uporabi. Več o tem lahko preberete v spodnjem razdelku o piškotkih in analitiki.

2. UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke uporabnikov obdelujemo in uporabljamo neposredno trženje kot del tega zakonitega interesa. Osebni podatki, ki jih posredujete, se lahko uporabljajo za:

 1. Zagotovite tržno komuniciranje – da boste na tekočem z novimi informacijami, obvestili, ustreznimi posodobitvami in drugimi dogodki, za katere menite, da so za vas pomembni. Takšne informacije boste prejeli po e-pošti in drugih oblikah elektronskih komunikacij le, če ste se pred prijavo odločili za prejemanje takšnih informacij ali s spreminjanjem nastavitev v uporabniškem računu, da omogočite prejem takšnih informacij. Kadar koli se lahko odločite, da onemogočite prejemanje komunikacije z dostopom do svojega uporabniškega računa in spreminjanjem nastavitev ali s pomočjo ustrezne povezave za odjavo.
 2. Prilagajanje in oglaševanje na podlagi zanimanja – Spletno mesto prikazuje ciljno usmerjene oglase na podlagi vaših osebnih podatkov. To pomeni, da vam spletno mesto ponuja oglase, ki temeljijo posebej na vaših interesih, ki bi jih zabeležili v vaših interakcijah s spletnim mestom ali pa prek informacij, zbranih na analitičnih platformah, ki jih uporabljamo, ali prek piškotkov.
 3. Del informacij se ustvari, da se zagotovi zagotavljanje spletnega mesta brez napak.

3. UPORABA PIŠKOTKOV IN ANALITIKE

Pri upravljanju našega spletnega mesta uporabljamo “piškotke”. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem spletnem brskalniku in nam omogočajo, da vas prepoznamo. Piškotki se lahko uporabljajo za zbiranje, shranjevanje in izmenjavo delcev informacij o vaših dejavnostih na celotnem spletnem mestu.

Naše spletno mesto lahko za izboljšanje uporabniške izkušnje in sledenje prometu uporablja naslednje vrste piškotkov:

 • sejni piškotki, ki se med sejo brskalnika shranijo za normalno uporabo sistema in se izbrišejo takoj, ko je brskalnik zaprt;
 • trajni piškotki, ki jih prebere samo naše spletno mesto, se v vaši napravi shranijo določeno časovno obdobje in se ne zabrišejo, ko je brskalnik zaprt. Takšni piškotki se uporabljajo tam, kjer moramo vedeti, kdo ste za prihodnje obiske;
 • piškotke za uspešnost in ciljanje, ki so jih nastavile tretje družbe, in sicer tretji ponudniki, ki spremljajo in analizirajo vaš dostop do našega Sire (Google Analytics, Google Dynamic Remarketing, Google AdWords, Facebook izdelki, Hotjar itd.).

Poleg tega lahko naše spletno mesto vsebuje svetilnike, pripomočke in druge tehnologije, ki v glavnem zbirajo neosebne podatke, povezane z vašimi nagnjenostmi k brskanju.

Informacije ali podatki, ki smo jih dobili z uporabo tehnologij samodejnega zbiranja podatkov (piškotki, pripomočki, svetilniki itd.), Lahko vključujejo:

 • Naslovi internetnega protokola (IP);
 • ID-jev naprav ali mobilnih naprav in / ali model in tip naprave;
 • Informacije o brskalniku, informacije o operacijskem sistemu in / ali jezikovne nastavitve;
 • Lokacija in prejšnja in naslednja spletna mesta, ki ste jih obiskali, vključno s stranmi / deli / ikonami spletnega mesta, s katerimi ste sodelovali;
 • Aplikacije, na katere kliknete in kako pogosto; in
 • Strani našega spletnega mesta ali aplikacij, ki jih obiščete, in kako dolgo preživite na posamezni strani.

Kako uporabljamo informacije ali podatke, ki smo jih pridobili z uporabo tehnologij samodejnega zbiranja podatkov:

Tehnologije samodejnega ali pasivnega zbiranja nam pomagajo bolje razumeti vedenje uporabnikov, nam povedo, katere dele našega spletnega mesta in aplikacij (aplikacij) ste obiskali, ostali v njih ter olajšajo in merijo učinkovitost oglasov in spletnih iskanj. S temi tehnologijami lahko tudi lažje razumemo vaše želje glede na prejšnjo ali trenutno dejavnost, kar nam omogoča, da vam nudimo izboljšane storitve. Te tehnologije uporabljamo tudi za pomoč pri zbiranju zbirnih podatkov o prometu na našem spletnem mestu in interakciji s spletnim mestom, da vam lahko v prihodnosti ponudimo boljše izkušnje in orodja

Kako spremeniti nastavitve piškotkov

Večina spletnih brskalnikov omogoča nadzor nad piškotki prek nastavitev brskalnika. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da izbrišete že nastavljene piškotke in ne sprejmete novih piškotkov. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako nastaviti nastavitve za piškotke v brskalniku, lahko obiščete www.aboutcookies.org ali www.allaboutcookies.org.

4. VAŠE PRAVICE

V skladu z zakoni o zasebnosti imate številne pravice, ki jih lahko uveljavljate brezplačno:

 • Pravica do dostopa in popravka zapisa vaših osebnih podatkov. To pomeni, da imate pravico pridobiti ali zahtevati kopijo svojih osebnih podatkov, ki je shranjena pri nas, ali zahtevati posodobitev ali popravek osebnih podatkov, če menite, da so napačni.
 • Pravica do izbrisa. Od nas lahko zahtevate, da izbrišemo ali odstranimo osebne podatke, če ni tehtnega razloga, da bi jih še naprej obdelovali. Prav tako imate pravico zahtevati, da izbrišemo ali odstranimo vaše osebne podatke, kadar ste uveljavili pravico do ugovora zoper obdelavo.
 • Pravica do ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov. Kadar vaše podatke obdelujemo za kakršne koli zakonite interese, lahko kadar koli ugovarjate tej obdelavi.
 • Pravica do omejitve uporabe vaših osebnih podatkov. Ta pravica omogoča omejitev obdelave vaših podatkov za posebne namene.
 • Pravica do prenosljivosti podatkov. Imate pravico do prejemanja vaših osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, v strojno berljivi obliki. Kadar so takšni podatki varni in tehnično izvedljivi, jih lahko posredujemo drugemu upravljavcu podatkov.
 • Pravica do umika vašega soglasja za obdelavo podatkov. V primeru, da bodo podatki obdelani v skladu s takšno privolitvijo, jo boste lahko kadar koli pisno umaknili.
 • Pravica do pritožbe pri lokalnem organu za varstvo podatkov.

Če želite uveljaviti katero od teh pravic, se obrnite na nas na e-poštni naslov, naveden v spodnjem oddelku za stike.

5. ZAŠČITA OTROK

 • Spletno mesto je spletni informativni portal o igrah na srečo in zato nobena od njegovih tržnih vsebin, izdelkov, storitev ali promocij ni primerna za otroke in obiskovalce, mlajše od 18 let (ali enakovredno najnižjo starost v ustrezni jurisdikciji) ali ciljno usmerjena nanje. ).
 • Spletno mesto zavestno ne zbira in ne zbira osebnih podatkov otrok, mlajših od 18 let. Če Spletno mesto odkrije, da je nenamerno zbralo osebne podatke otroka, mlajšega od 18 let, bo čim prej odstranilo osebne podatke tega otroka iz svojih evidenc.
 • Spletno mesto ne odgovarja za dejanja otrok ali obiskovalcev, mlajših od 18 let (ali enakovredne najnižje starosti v ustrezni jurisdikciji) na podlagi vsebine, najdene na spletnem mestu ali kateri koli od njegovih poddomen in strani, niti naših odhodnih tržne kampanje (vključno z, vendar ne omejeno na naše e-novice).
 • Za več informacij obiščite naše pogoje uporabe.

6. RAZKRITJE IN PRENOS INFORMACIJ

Osebnih podatkov ne prodajamo ali razkrivamo tretjim osebam, razen na naslednji način.

Podatke delimo z našimi nadzorovanimi povezanimi in odvisnimi družbami; kadar to zahteva zakon ali kot odziv na pravni postopek; za zaščito naših strank; za zaščito življenj; in za vzdrževanje varnosti. Zato lahko vaše podatke delimo z drugimi podjetji.

Za uporabnike iz EU: zakoni držav, v katerih imajo sedež ta podjetja, morda niso enaki kot v EU, vendar bodo vaši podatki obdelani z enakim visokim standardom oskrbe, ne glede na to, kje se obdelujejo znotraj družine podjetij.

Osebne podatke, ki jih zbiramo o vas, lahko delimo s tretjimi osebami, ki se nahajajo v državah, katerih pristojnost je drugačna od države, v kateri živite. To je običajno povezano z državami, ki niso del evropskega Gospodarskem območju (EGP) in ki morda ne nudi enakih zaščitnih ukrepov za zaščito osebnih podatkov kot znotraj EGP. Kot rezultat tega dajete soglasje, da lahko vaše osebne podatke posredujemo, obdelujemo in hranimo zunaj meja EGP. Če pride do takšnega prenosa osebnih podatkov, zagotavljamo, da bomo podatke zaščitili do ravni, ki ustreza zahtevam EU.

Druge tretje osebe. Nekatere podatke lahko damo tudi v obliki, ki lastnih lastnih pravic ne dovoljuje neposrednega povezovanja z vami, na voljo tretjim osebam za različne namene, vključno za poslovne ali tržne namene ali za pomoč tretjim osebam pri razumevanju interesa, navad naših uporabnikov, in vzorci uporabe nekaterih programov, vsebine, storitev, oglasov, promocij, funkcionalnosti, ki je na voljo prek storitve, statistika in druga uporaba. Ti podatki niso povezani z osebnimi podatki ali osebnimi podatki, ki bi lahko identificirali katero koli posamezno osebo.

7. Glede na državo vašega prebivališča ali državljanstva lahko za vas velja eno od naslednjih določb:

7.1 PRAVICE DO ZASEBNOSTI KALIFORNIJE. Oddelek 1798.83 Kalifornijskega civilnega zakonika našim strankam s prebivališčem v Kaliforniji dovoljuje, da zahtevajo nekatere informacije v zvezi z našim razkritjem osebnih podatkov tretjim osebam za namene neposrednega trženja. Za takšno zahtevo pošljite e-pošto na naslov [email protected] (glavni oddelek)

7.2 NAŠE KALIFORNIJE OBVEŠČENJU NISO. Nekateri spletni brskalniki ponujajo signal »Ne sledi« (»DNT«). Signal DNT je polje glave HTTP, ki označuje, kako želite slediti svojim dejavnostim v storitvi ali prek sledenja uporabnikom na več mestih. Trenutno se ne odzivamo na DNT signale. Tretjim osebam, na primer podjetjem, ki nam zagotavljajo analitična orodja, lahko omogočimo, da zbirajo osebne podatke o spletnih aktivnostih posameznega potrošnika skozi čas in na različnih spletnih mestih in storitvah, ko uporabnik uporablja spletno mesto.

7.3 PRAVICE PREDMETA EU DO PODATKOV. Z vsemi osebnimi podatki, ki jih zbiramo v skladu s to politiko zasebnosti, se ravna in ravna z njimi v skladu z GDPR. Kot uporabnik s sedežem v EU lahko:

 • Dostopajte do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Prositi vas bomo morali, da nam posredujete določena pooblastila, da se prepričate, da ste takšni, za katere trdite, da ste. Če ugotovite, da osebni podatki niso točni, popolni ali posodobljeni, nam posredujte potrebne podatke, da jih popravimo.
 • Če želite umakniti soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov, nas kontaktirajte. Uresničevanje te pravice ne bo vplivalo na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim umikom.
 • Zahteva za izbris ali omejitev dostopa do vaših osebnih podatkov. Če uveljavljate eno (ali več) zgoraj omenjenih pravic, lahko v skladu z določbami zakonodaje zahtevate, da vas obvestimo, da bodo tretje osebe, ki imajo vaše osebne podatke, v skladu s to politiko zasebnosti ravnale v skladu s
 • Nasprotujte obdelavi vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, če se vaši osebni podatki uporabljajo za ta namen.
 • Imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu za varstvo podatkov.

7.4 KANADA. Če ste rezident Kanade, lahko zahtevate nekatere informacije v zvezi z našim razkritjem osebnih podatkov tretjim osebam za namene neposrednega trženja, kjer je to primerno. Za takšno zahtevo pošljite e-pošto na naslov [email protected] (glavni oddelek)

Če imate druga vprašanja o svojih osebnih podatkih, se lahko obrnete na našo skupino za spoštovanje zasebnosti na: [email protected] (glavni oddelek)

8. VARNOST INFORMACIJ

Mi in zadevne storitve tretjih oseb / pridruženi subjekti izvajamo sisteme in postopke za varnost podatkov, da zaščitimo podatke, ki se prenašajo, obdelujejo in shranjujejo na spletnem mestu, naših računalniških strežnikih in sistemih. Spletno mesto je na primer šifrirano z uporabo protokola SSL in tako kot vse druge informacije pri prevozu redno pregledujemo prakse zbiranja informacij in podatkov, da zagotovimo nenehno spremljanje, uporabljamo storitve obdelave in storitve tretjih oseb, ki izvajajo različne standarde in certifikate o varnosti informacij v mirovanju in prenosu) ter spremljamo in filtriramo dostop do podatkov, ko gre za osebje v naši organizaciji. Takšni sistemi in postopki zmanjšujejo tveganje za kršitve varnosti, ne zagotavljajo pa absolutne varnosti, saj pri svetovnem omrežju tega ni. Zato ne moremo jamčiti, da so spletno mesto in naši strežniki imuni na nepooblaščen dostop do tam shranjenih informacij in na druga tveganja glede varnosti informacij. Če imate kakršna koli vprašanja glede varnosti spletnega mesta, nas lahko kontaktirate na: [email protected] (glavni oddelek)

9. SPLETNA MESTA TRETJIH OSEB

Naše spletno mesto lahko občasno vsebuje povezave do in z njih. Če sledite povezavam do spletnega mesta tretje osebe, ne pozabite, da imajo ta spletna mesta lastne politike zasebnosti in da po njih ne prevzemamo nobene odgovornosti ali obveznosti. Pred prenosom osebnih podatkov na druga spletna mesta preučite te pravilnike.

Takoj ko zapustite spletno mesto ali ste drugače preusmerjeni na drugo spletno mesto (»spletno mesto tretje osebe«), na primer s klikom na oglas ali pasico blagovnih znamk tretjih oseb, oglaševanih na spletnem mestu, pogoje in zasebne politike in postopki obdelave podatkov (in nad katerimi nimamo nadzora) na spletnem mestu tretjih oseb, pogoji in pogoji spletnega mesta ter ta politika zasebnosti ne veljajo več za vas in za kakršno koli uporabo tretjih oseb Spletna stran.

10. NAŠI ODNOSI Z OGLAŠEVALCI

Oglaševalcem ne razkrivamo vaših podatkov, vendar smo upravičeni do povzetih informacij o naših uporabnikih, da oglaševalcem predstavimo značilnosti ciljne publike.

Prav tako smo upravičeni do uporabe povzetih informacij za pomoč oglaševalcem pri privabljanju ciljne publike.

Če ste se strinjali s prejemanjem oglasov po e-pošti ali prek SMS-a od nas ali naših partnerjev, se lahko kadar koli odjavite, tako da nam pošljete e-pošto prek spletnega mesta podjetja ali programske opreme, ki jo je razvilo podjetje.

11. SPREMEMBE NAŠE POLITIKE ZASEBNOSTI

Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno revidiramo. Pridržujemo si pravico do posodobitve ali spremembe tega pravilnika o zasebnosti ali drugih pravilnikov ali postopkov kadar koli s predhodnim obvestilom ali brez njega. Vendar vaših osebnih podatkov ne bomo uporabljali na noben način, ki bi se bistveno razlikoval od tistega, opisanega v tej politiki, ne da bi vam ponudili možnost, da takšno uporabo izključite. Na spletnem mestu bomo objavili revidirani pravilnik o zasebnosti, ki bo uporabnikom omogočil, da vidijo, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah jih je mogoče razkriti. Strinjate se, da občasno preberete pravilnik, da boste vedno na tekočem. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta se šteje kot vaše soglasje za kakršne koli spremembe in pogoje naše politike. Če se s temi pogoji ne strinjate, ne smete uporabljati spletnega mesta ali katere koli druge storitve

Kako stopiti v stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, nas kontaktirajte na [email protected] (glavni oddelek)